Her ses et lille udsnit af hvilke emner og apparater, der blev fremstillet i Ole Dichs første 50 år.

Historie

 
Ole Dich Instrumentmakers ApS blev grundlagt i 1932 af Instrumentmager Ole Secher Dich.
 
I firmaets første år blev der fremstillet fysikapparater samt finmekaniske komponenter efter opgave.
 
Efter nogle år ændrede dette sig til fremstilling af specialopgaver for forskere på universiteter og i medicinalindustrien.
 
I 1950 startede den egentlige produktion af slangepumper, centrifuger samt andet laboratorieudstyr.
 
Idegrundlaget i dag er at virke som fremstillings-, service- og forhandlervirksomhed inden for laboratorieområdet samt leverendør af finmekanisk bearbejdning og prototyper efter opgave.  
 
Vores know how ligger i vores mangeårige tætte samarbejde med kunder på forskningsuniversiteter og i medicinalindustrien.
 
Hovedvægten lægger vi på det tætte samarbejde med kunden, så individuelle behov og specialløsninger altid kan efterkommes.
Her ses Ole Secher Dich og Erik Magnussen, som skabte og drev firmaet Ole Dich Instrumentmakers ApS gennem et halvt århundrede.
Ole Dich Instrumentmakers blev startet op på Smallegade på Frederiksberg i 1932. 
 
 
 
I 1952 flyttede Ole Dich Instrumentmakers til større lokaler på Holmevej, som senere blev til Tårnfalkevej.
 
 
 
Da Ole Dich Instrumentmakers flyttede til nye lokaler blev der også købt nye maskiner og der måtte mange til, da man kun kunne få manuelle maskiner og de avancerede emner krævede bearbejdning på flere forskellige maskiner i stor kontrast til nutidens CNC maskiner, hvor man stræber efter, at emnerne køres færdig på den samme maskine.